Ønsker du å bli medlem hos oss?
Vi har følgende priser på medlemskap i 2018:
– Enkeltmedlem: 500 kr.
– Familiemedlemskap: 600 kr (ved flere enn 6 familiemedlemmer påløper en sum på 100 kr pr. ekstra person. Dvs. at en familie på 7 betaler 700 kr).

Du kan melde deg inn her: https://medlemskap.nif.no/208502

eller ved å gjøre følgende:

Følg denne steg-for-steg-metoden får å melde deg inn i klubben:

Nytt medlem, uten tidligere medlemskap i annen rideklubb:

1. Hvis du ikke allerede har en profil på Min idrett oppretter du dette. Se film her.
  2. Gå på fanen «Medlemskap» og klikk deretter på «Finn ny klubb». Se film her.
  3. Når dette er gjort vil klubben kunne godkjenne ditt medlemskap i sitt medlemsprogram.
  4. Klubben sender deg faktura til den e-posten du registrerte i Min idrett. Denne må betales før du kan bestille lisens.
  5. Ønsker du lisens, sender du mail til meldemsansvarlig i klubben, og oppgir hvilken type lisens du skal ha. Her er oversikt over NRYF sine lisenser. NB! Du må ha tatt Grønt kort for å kunne løse lisens!

Nytt medlem, med tidligere medlemskap i annen rideklubb:

1. Fyll ut skjema for klubbytte på denne linken.
  2. Send inn til klubben du har representert tidligere.